Dienstverlening voor vrije beroepen

Dienstverlening voor vrije beroepen vraagt een aparte aanpak, waarin we al 20 jaar ervaring opbouwden.

 

Veel artsen en wachtdiensten blijven hun diensten optimaliseren, en dit op verschillende vlakken: service, flexibiliteit, financieel en rapportering. 

Actiphone bouwde doorheen de jaren een expertise op qua dienstverlening richting wachtdiensten.  Van een volledige overname tot enkel overflow, 24/24 permanentie of enkel ‘s nachts of in het weekend, alles is mogelijk.

 

Ook voor wachtdiensten is maatwerk de essentie, waarbij we rekening houden met uw specifieke vragen, de cultuur binnen uw wachtkring etc.

Bent U bezig met de opstart van een huisartsenpost in uw wachtkring?  Contacteer ons van in de opstartfase, wij delen graag onze expertise met U. 

 

Actiphone stelde hiervoor een presentatie samen, die wij graag komen voorstellen in uw kring.  Hierbij overlopen we wat de tendensen en mogelijkheden zijn voor uw wachtdienst én creëren we duidelijkheid rond de nieuwe Impulseo-maatregelen die voordelen kunnen bieden voor uw leden.  Interesse?  mail naar koen@actiphone.be of vul het info-formulier in.

 

Wij lichten onze dienstverlening graag toe.